Omschrijving

Onze salon bevind zich in Parc Imstenrade te Heerlen (ookwel bekend als de oude vroedvrouwenschool), waar we sinds juli 2000 actief zijn. John heeft zijn hart en ziel gestoken in het verwezenlijken van deze salon. Een werkplek waar professioneel en vakbekwaam personeel hun vak uitoefend. Waarbij er gestreefd wordt naar een aangename, warme en huiselijke sfeer.  Dat zult u ook direct zien wanneer u bij ons binnenloopt. Terwijl u wacht op uw afspraak nodigen wij u uit plaats te nemen aan de grote tafel, waar u een krantje of een tijdschrift kunt lezen onder het genot van een kopje koffie of thee. Of een gezellig praatje kunt maken met de andere aanwezigen. 

Ons team

Naast dat onze medewerkers erg bekwaam zijn in de moderne kniptechnieken, heeft iedereen zo zijn eigen specialiteiten.

John

John is creatief, en de man voor het beste kleuradvies. Ga je naar een gala,  of heb je een belangrijke presentatie, misschien ga je wel trouwen, dan moet je bij John zijn. Een andere passie van John is herenknippen.

Cindy

Cindy houdt van metamorfoses, wil je even iets helemaal anders? Van heel lang naar heel kort of misschien iets uitdagends of extreems, dan is Cindy jouw kapster. Daarnaast is Cindy er voor al je haarkleur veranderingen, highlights, lowlights, balayage, folieverven.  Ook voor permanent ben je bij haar aan het juiste adres. Daarnaast zorgt ze voor een prachtige styling na het knippen, en kun je ook bij haar terecht als je alleen je haar wilt laten stylen. Lang haar, kort haar, maakt niet uit ze kan het allemaal.

Lilian

Lilian werkt inmiddels 20 jaar in deze salon, ze kent dan ook iedereen. Lilian legt al haar klanten in de watten, ze is altijd in voor een praatje en bied een luisterend oor. Bent u op zoek naar een ontspannende hoofdhuidmassage, dan bent u bij Lilian aan het goede adres. Bij haar andere specialiteiten horen watergolven en opkammen. Ook herenkapsels zijn voor haar geen uitdaging. 

 

Waar werken wij mee?

Voor het beste kleurresultaat gebruiken wij een groot assortiment aan kleuren van Schwarzkopf Professional. Onze verzorgende en styling producten voor de dames zijn van Joico en Moroccanoil. De verzorgende en styling producten voor heren zijn van Joico en American Crew.