Gevestigd in het gebouw van de oude vroedvrouwenschool, het huidige Parc Imstenrade te Heerlen is het Kapsalon Imstra Plaza reeds actief vanaf het jaar 2000. De coiffeur J. van Mulken heeft zijn idealen waargemaakt en een salon geschapen naar zijn wens. Een werkplek waar professioneel en vakbekwaam personeel hun vak en expertise kunnen uitoefenen. Waarbij gestreefd wordt voor een zo aangenaam mogelijke, warme en huiselijke werkomgeving. Onder het genot van een goede kop koffie bekijken we samen met de klant welk kapsel en/of kleur het beste bij u past. Kapsalon Imstra Plaza is van mening dat enkel en alleen de beste producten goed genoeg zijn voor haar klanten. Wij kiezen voor draagbare kapsels waar de klant lange tijd van kan genieten.

Ons Team
team.png

Ons team bestaat sinds jaren uit medewerkers die instaan voor onze filosofie. Zij dragen zorg voor een goede omgang met klanten en streven ernaar om altijd op te hoogte te zijn van nieuwe trends en styles. Hoog in het vaandel dragen wij de zorg voor een aangename werksfeer, er moet tijd zijn voor een lach en een aangenaam gesprek.

Mocht u interesse hebben om ons team te versterken dan neem contact met ons op via dit formulier.

Produkten

In ons salon maken we gebruik van vele haarprodukten die u uiteraard ook bij ons kunt kopen. U heeft onder andere keuze uit een groot assortiment produkten zoals conditioners, gels, hairsprays en shampoos. Om thuis hetzelfde resultaat te verkrijgen als dat wij voor u in de salon hebben gecreƫerd, raden wij u aan professionele haarverzorgingsproducten te gebruiken. Deze producten bevatten minder water (waardoor doeltreffender) en minder alcohol (waardoor minder schadelijk) dan de niet professionele haarproducten uit de retail. Ze mogen dan iets meer kosten, een minimale hoeveelheid in gebruik en de verbeterde conditie van uw haar zullen dit prijsverschil meer dan eens compenseren. Wij willen natuurlijk niets liever dan dat u er fantastisch uit blijft zien tot uw volgende bezoek. Vraag naar een gratis advies op maat.